KR Laser
  • co2 Fractional laser
  • co2 Fractional laser
  • Diode laser
  • Nd Yag laser
  • 6D laser body slimming machine

Wilujeng sumping ka KR LASER


KR Laserlaser mangrupakeun produsén profésional kaéndahan laser jeung alat médis.

Kami nyayogikeun garis produksi produk kageulisan laser anu paling canggih di dunya.

Kalayan dukungan jasa panggancangna di industri, pelatihan anu jero sareng dukungan pamasaran komprehensif, KR LASER janten pasangan anjeun dina unggal léngkah prosés pangwangunan.

Maca deui

Parabot anu Disarankeun

Sok aya solusi pikeun masalah anjeun!

Picosecond Laser KR-PL3

Picosecond Laser KR-PL3

Treatment Theory Picosecond laser uses very short pulse output mode, instead of thermal ef......

Q-Switched Nd:YAG Tattoo Removal Laser KR-BW191

Q-Switched Nd: Laser Panyabutan Tatu YAG KR-BW191

Ngadopsi pangaruh ngabeledug cahaya, Super Picosecond Laser kalawan énergi super luhur bisa gancang ...

Vertical Multifuction IPL+Nd:YAG Laser Machine KR-M3

Vertical Multifuction IPL + Nd: Mesin Laser YAG KR-M3

Workstation Multifungsi mangrupikeun sistem perawatan raray anu komprehensif sareng efisien, anu ogé ...

1200W Diode hair removal laser KR-BM110

1200W Diode laser hair removal laser KR-BM110

Permanent hair removal for all hair colors and skin types (I, II, III, IV, V, VI.) Apply for most...

Three in One Multifunction Machine  SHR + ND: YAG + DIODE LASER KR-BM5

Tilu dina Hiji Mesin Multifungsi SHR + ND: YAG + DIODE Laser KR-BM5

Hair Removal, Skin Rejuvenation, Pigmentation Therapy, Vascular Therapy, Acne Therapy, Wrinkle Re...

Vertical Multifuction IPL+Nd:YAG Laser Machine KR-M3

Vertical Multifuction IPL + Nd: Mesin Laser YAG KR-M3

Workstation Multifungsi mangrupikeun sistem perawatan raray anu komprehensif sareng efisien, anu ogé ...

Picosecond Laser KR-PL3

Picosecond Laser KR-PL3

Treatment Theory Picosecond laser uses very short pulse output mode, instead of thermal ef......

Long Pulse 1064nm Nd: YAG laser KR-L601

Panjang Pulsa 1064nm Nd: YAG laser KR-L601

Téori Perlakuan Pulsa Panjang Nd: panjang gelombang laser YAG nyaéta 1064nm. Kalayan panjang gelombang 1064nm nya ......

IPL Hair Removal Machine

Mesin Ngaleupaskeun Rambut IPL

The KR Laser IPL Hair Removal Machine mangrupikeun laser panyabutan rambut workhorse pikeun prakték éstétika ...

6D Cryolipo Laser Shape System,Nov-invasive 6D Laser Slimming Equipment KW-XM-682 PRO

Sistem Wangun Laser Cryolipo 6D, Alat Pelangsing Laser 6D Nov-invasif KW-XM-682 PRO

Treatment Theory Working Principle Laser Irradiated by a specific wavelength of ......

EMSculpt/EMSlim Muscle Stimulator Machine KR-EM3

EMSculpt / EMSlim Otot Stimulator Mesin KR-EM3

(HIPEM) Téknologi éléktromagnétik Pulsed Inténsitas Tinggi Éta sapertos ngalakukeun 20,000 crunches atanapi jongkok...

Cryolipolysis Fat Freezing Slimming Machine KR-BM608

Cryolipolysis Fat katirisan Slimming Mesin KR-BM608

Ngagunakeun fitur yén trigliserida dina gajih bakal robah jadi padet dina suhu low ...

Rojongan Full-Service

Kami di dieu pikeun ngabantosan unggal tahap tina ngalaksanakeun prakték anjeun.

Latihan

Kami nyayogikeun OEM & ODM, palatihan, dukungan téknis, sareng nyayogikeun seueur jasa perawatan.

Pamasaran

Pabrik langsung. Kawijakan dukungan harga pangsaéna bakal ngajantenkeun anjeun langkung kuat.

Palayanan

24/7 Tim dukungan téknis bakal siap dina waktosna pikeun nyiptakeun solusi médis anu sampurna pikeun anjeun.

Mitra

Kami teras-terasan milarian kolaborasi bisnis sareng agén sadunya. Kami tulus ngajak anjeun janten salah sahiji anggota kami dina KR Laser .

Unggah Warta Sareng Acara

Tingali di dieu kanggo inpormasi ngeunaan industri anu aya hubunganana sareng berita sareng kajadian kami anu anyar.

What is a picosecond laser?

What is a picosecond laser? A picosecond laser is a laser gadget that utilizes really short pulse durations to target endogenous coloring and also exogenous ink bits (tattoos). The medium di......

Removing Unwanted body hair Permanently &...

Removing Unwanted body hair Permanently fast and effectively with the superior KR laser. Contact us today to learn your Removing Unwanted body hair Permanently practice and increase profits.

Information On Laser Hair Removal–W...

When it comes to information on laser hair removal there are some specific things that everyone should know. The first piece of information on laser hair removal that you should know is that la......

WhatsApp

Surat Kami

Barang anu dicirian ku * diperyogikeun

Send