KR laser
  • Super Picosecond Laser Mesin
  • 6D Cryolipo Laser Wangun System
  • portabel dioda laser Mesin panyabutan bulu
  • Awak Sculpting Fat Ngaduruk Mesin Otot Gedong

Wilujeng sumping di KR LASER


KR LASER dedicates nawarkeun hiji-eureun solusi dina kageulisan médis pikeun konsumén Salon, Rumah Sakit, Klinik. Kami gaduh 808nm Diode Laser Hair Removal Machines, Coolsculpting Machines, HIFU Machines, 980nm diode laser spider veins removal machines, Intense Pulsed Light (IPL) mesin pikeun anjeun.

Kami gaduh departemén Panaliti & Pangembangan urang sorangan, tim bisnis ngora kalayan efisiensi tinggi, distributor luar negeri sareng jabatan saatos penjualan.

Maca deui

Disarankeun Equipment

Sok aya solusi pikeun masalah anjeun!

Mesin laser Picosecond

Mesin laser Picosecond

Mesin Laser Picosecond mangrupikeun solusi kageulisan anu séhat sareng dipercaya pikeun Choasma, Titik Umur, Nevus ...

Q switched nd YAG tato Lengser Mesin laser

Q switched nd YAG tato Lengser Mesin laser

The Q Switched ND YAG Tattoo Removal Laser Machine mangrupikeun solusi kageulisan anu séhat sareng dipercaya pikeun Rem ...

Q switched Nd YAG tato Lengser Mesin laser

Q switched Nd YAG tato Lengser Mesin laser

Téori Perlakuan Ngadopsi pangaruh ngabeledug tina cahaya, Super Picosecond Laser&......

1200W Dioda panyabutan bulu Mesin laser

1200W Dioda panyabutan bulu Mesin laser

Mesin Laser Panyabutan Rambut Dioda 1200W mangrupikeun solusi kageulisan anu séhat, dipercaya pikeun h ...

dioda panyabutan bulu Mesin laser

dioda panyabutan bulu Mesin laser

Téori Perlakuan Parabot laser dioda adopts 808 nm, 755nm jeung 1064nm, utamana ......

Tilu dina Hiji Multifungsi Mesin

Tilu dina Hiji Multifungsi Mesin

Téori Perawatan SHR: SHR atanapi Super Hair Removal mangrupikeun téknologi anu langkung énggal......

Multifungsi IPL Nd Yag Laser Mesin

Multifungsi IPL Nd Yag Laser Mesin

Téori Perawatan Workstation Multifungsi mangrupikeun perawatan raray anu komprehensif sareng efisien ......

NIR/IPL/OPT Hair Removal/Skin Rejuvenation Machine

NIR/IPL/OPT Hair Removal/Skin Rejuvenation Machine

The NIR/IPL/OPT Hair Removal/Skin Rejuvenation Machine is a healthy, reliable beauty solution for...

Co2 Fractional Laser Mesin

Co2 Fractional Laser Mesin

Mesin Laser Fractional Co2 mangrupikeun solusi kageulisan anu séhat, dipercaya pikeun pembaharuan Kulit sareng res ...

6D Cryolipo Laser Bentuk System (Nov-invasif 6D Laser Slimming Equipment)

6D Cryolipo Laser Bentuk System (Nov-invasif 6D Laser Slimming Equipment)

The 6D Cryolipo Laser Bentuk System (Nov-invasif 6D Laser Slimming Equipment) mangrupakeun cageur, reliab ...

Inténsitas High éléktromagnétik Otot awak sculpting gajih ngaduruk mesin wangunan otot

Inténsitas High éléktromagnétik Otot awak sculpting gajih ngaduruk mesin wangunan otot

Téori Perawatan Coolsculpting & Latihan Otot CoolSculpting non-invas......

portabel 7D HIFU fokus Mesin ultrasound

portabel 7D HIFU fokus Mesin ultrasound

The Portable 7D HIFU Focused Ultrasound Machine mangrupikeun solusi kageulisan anu séhat, dipercaya pikeun ...

980nm Bedah Dioda Laser Mesin

980nm Bedah Dioda Laser Mesin

Mesin Laser Dioda Bedah 980nm mangrupikeun solusi kageulisan anu séhat sareng dipercaya pikeun lesi Vaskular ...

Tilu dina Hiji Multifungsi Mesin

Tilu dina Hiji Multifungsi Mesin

Téori Perawatan SHR: SHR atanapi Super Hair Removal mangrupikeun téknologi anu langkung énggal......

Super Picosecond Nd YAG Laser Mesin

Super Picosecond Nd YAG Laser Mesin

Mesin Laser Super Picosecond Nd YAG mangrupikeun solusi kageulisan anu séhat, dipercaya pikeun Cabut sadaya k...

Rojongan Full-Service

Kami di dieu pikeun ngabantosan dina unggal tahap ngembangkeun prakték anjeun.

Kami nyayogikeun OEM&ODM, pelatihan, dukungan téknis, sareng nyayogikeun sajumlah jasa pangropéa.

Latihan

Kami nyayogikeun OEM&ODM, pelatihan, dukungan téknis, sareng nyayogikeun sajumlah jasa pangropéa.

Pabrik langsung.  Kabijakan dukungan harga pangsaéna bakal ngajantenkeun anjeun langkung kuat.

Pamasaran

Pabrik langsung. Kabijakan dukungan harga pangsaéna bakal ngajantenkeun anjeun langkung kuat.

24/7 Tim rojongan teknis bakal siap dina waktu nyieun solusi médis sampurna pikeun anjeun.

Palayanan

24/7 Tim rojongan teknis bakal siap dina waktu nyieun solusi médis sampurna pikeun anjeun.

Kami sok milarian kolaborasi bisnis sareng agén-agén di sakuliah dunya.  Urang tulus ngajak anjeun jadi salah sahiji anggota kami di KR LASER kulawarga.

Mitra

Kami sok milarian kolaborasi bisnis sareng agén-agén di sakuliah dunya. Urang tulus ngajak anjeun jadi salah sahiji anggota kami di KR LASER kulawarga.

Testimonials konsumén

Abdi milarian unggal pasien pikeun dirawat kalayan perawatan kualitas anu paling luhur, sareng pikeun tiap perlakuan ngahasilkeun penampilan anu éndah sareng alami. Laser KR mangrupikeun sistem anu optimal pikeun ngaleungitkeun tato anu teu dihoyongkeun tina sadaya jinis kulit kalayan kaamanan sareng khasiat anu unggul.

Dr Anushkova

Dr Anushkova

Dokter

Kuring parantos nyayogikeun panyabutan tato samentawis ayeuna kalayan sistem Q-switched Nd: YAG, tapi perhatikeun paningkatan pasien kalayan tato warni. Kuring hayang mastikeun penderita kuring dibere hasil pangalusna, euweuh urusan warna tinta aranjeunna dibere, naha nu mangrupa kuring milih pikeun nambahkeun laser KR kana prakték kuring. Kami parantos ningali réspon anu pikaresepeun dina tinta bandel.

Dr Moss Ken

Dr Moss Ken

Ahli Bedah Kosmétik

Tujuan kami nyaéta pikeun ngalakukeun pangobatan anu ngahasilkeun hasil anu langkung saé pikeun sadaya pasien urang. KR Laser geus mantuan loba pasien urang ningali hasil impressive, sarta kami pisan senang geus dipilih téhnologi ujung motong ieu pikeun sakabéh perlakuan panyabutan tattoo urang.

John Doe

John Doe

Nu boga

WhatsApp

Kéngingkeun Penawaran Instan

Item ditandaan ku * diperlukeun

Send