KR LAZER

Makinë laserike Q me ndërprerje Nd Yag

Makinë laserike Q me ndërprerje Nd Yag. Zgjidhja më e mirë për sallonet, sallonet e bukurisë, studiot e bukurisë, qendrat mjekësore të bukurisë, me mbështetje të klasit të parë të marketingut. Projektuar për të përmirësuar praktikën tuaj dhe për të zgjeruar opsionet tuaja të trajtimit. kuptoni më shumë! Materiale falas për marketing. Kurse trajnimi falas. Shërbimi ndaj klientit 24/7.

Makina lazer Picosecond

Makina lazer Picosecond

Makina me lazer Picosecond është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për Choasma, njolla të moshës, Nevus ...

Makinë laserike për heqjen e tatuazheve Q Switched ND YAG

Makinë laserike për heqjen e tatuazheve Q Switched ND YAG

Makina lazer për heqjen e tatuazheve Q Switched ND YAG është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për Rem...

Makinë lazer për heqjen e tatuazheve Q me ndërprerje Nd YAG

Makinë lazer për heqjen e tatuazheve Q me ndërprerje Nd YAG

Teoria e trajtimit Duke adoptuar efektin shpërthyes të dritës, Lazer Super Picosecond&......

Makina lazer Super Picosecond Nd YAG

Makina lazer Super Picosecond Nd YAG

Makina lazer Super Picosecond Nd YAG është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për të hequr të gjitha k...

WhatsApp

Merrni një ofertë të menjëhershme

Artikujt e shënuar me * janë të detyrueshëm

Send