KR LAZER

Heqja e tatuazhit

Makina lazer Picosecond

Makina lazer Picosecond

Makina me lazer Picosecond është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për Choasma, njolla të moshës, Nevus ...

Makinë laserike për heqjen e tatuazheve Q Switched ND YAG

Makinë laserike për heqjen e tatuazheve Q Switched ND YAG

Makina lazer për heqjen e tatuazheve Q Switched ND YAG është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për Rem...

Makinë lazer për heqjen e tatuazheve Q me ndërprerje Nd YAG

Makinë lazer për heqjen e tatuazheve Q me ndërprerje Nd YAG

Teoria e trajtimit Duke adoptuar efektin shpërthyes të dritës, Lazer Super Picosecond&......

Makinë shumëfunksionale tre në një

Makinë shumëfunksionale tre në një

Teoria e trajtimit SHR: SHR ose Super Heqja e Qimeve është një teknologji relativisht më e re......

WhatsApp

Merrni një ofertë të menjëhershme

Artikujt e shënuar me * janë të detyrueshëm

Send