KR LAZER
  • Makinë lazer Super Picosecond
  • Sistemi i formës së lazerit 6D Cryolipo
  • Makinë portative për heqjen e qimeve me lazer me diodë
  • Makinë për ndërtimin e muskujve për djegien e dhjamit për gdhendjen e trupit

Mirë se vini në KR LASER


KR LASER dedikohet të ofrojë zgjidhje me një ndalesë mbi bukurinë mjekësore për klientët e salloneve, spitaleve, klinikave. Ne kemi makina për heqjen e qimeve me lazer me diodë 808 nm, makina ftohëse, makina HIFU, makina për heqjen e venave merimangë me lazer me diodë 980 nm, makina me dritë pulsuese intensive (IPL).

Ne kemi departamentin tonë të Kërkimit dhe Zhvillimit, ekipin e biznesit të Rinj me efikasitet të lartë, shpërndarësit jashtë shtetit dhe departamentin e pas shitjes.

Lexo më shumë

Pajisjet e rekomanduara

Ka gjithmonë një zgjidhje për problemin tuaj!

Makina lazer Picosecond

Makina lazer Picosecond

Makina me lazer Picosecond është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për Choasma, njolla të moshës, Nevus ...

Makinë laserike për heqjen e tatuazheve Q Switched ND YAG

Makinë laserike për heqjen e tatuazheve Q Switched ND YAG

Makina lazer për heqjen e tatuazheve Q Switched ND YAG është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për Rem...

Makinë lazer për heqjen e tatuazheve Q me ndërprerje Nd YAG

Makinë lazer për heqjen e tatuazheve Q me ndërprerje Nd YAG

Teoria e trajtimit Duke adoptuar efektin shpërthyes të dritës, Lazer Super Picosecond&......

Makinë lazer për heqjen e qimeve me diodë 1200W

Makinë lazer për heqjen e qimeve me diodë 1200W

Makina lazer për heqjen e qimeve me diodë 1200W është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për h...

Makinë lazer për heqjen e qimeve me diodë

Makinë lazer për heqjen e qimeve me diodë

Teoria e trajtimit Pajisjet lazer me diodë miratojnë 808 nm, 755 nm dhe 1064 nm, veçanërisht ......

Makinë shumëfunksionale tre në një

Makinë shumëfunksionale tre në një

Teoria e trajtimit SHR: SHR ose Super Heqja e Qimeve është një teknologji relativisht më e re......

Makinë lazer shumëfunksionale IPL Nd Yag

Makinë lazer shumëfunksionale IPL Nd Yag

Stacioni i punës multifunksional i teorisë së trajtimit është një kujdes gjithëpërfshirës dhe efikas i fytyrës ......

NIR/IPL/OPT Hair Removal/Skin Rejuvenation Machine

NIR/IPL/OPT Hair Removal/Skin Rejuvenation Machine

The NIR/IPL/OPT Hair Removal/Skin Rejuvenation Machine is a healthy, reliable beauty solution for...

Makinë lazer fraksionale Co2

Makinë lazer fraksionale Co2

Makina me Laser Fraksional Co2 është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për rinovimin e lëkurës dhe rinovimin e...

Sistemi i formës së lazerit 6D Cryolipo (Pajisje për dobësim 6D me lazer në nëntor invazive)

Sistemi i formës së lazerit 6D Cryolipo (Pajisje për dobësim 6D me lazer në nëntor invazive)

Sistemi i formës së laserit 6D Cryolipo (Pajisje për dobësim 6D me lazer nov-invaziv) është një mjet i shëndetshëm dhe i besueshëm...

Makinë për ndërtimin e muskujve me intensitet të lartë elektromagnetik për skalitjen e trupit për djegien e dhjamit

Makinë për ndërtimin e muskujve me intensitet të lartë elektromagnetik për skalitjen e trupit për djegien e dhjamit

Teoria e trajtimit Coolsculpting & Training Muscle CoolSculpting a non-invas......

Makinë portative 7D HIFU e fokusuar me ultratinguj

Makinë portative 7D HIFU e fokusuar me ultratinguj

Makina portative 7D HIFU e fokusuar me ultratinguj është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për fytyrën...

Makinë lazeri me diodë kirurgjikale 980 nm

Makinë lazeri me diodë kirurgjikale 980 nm

Makina laserike me diodë kirurgjikale 980 nm është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për lezionet vaskulare...

Makinë shumëfunksionale tre në një

Makinë shumëfunksionale tre në një

Teoria e trajtimit SHR: SHR ose Super Heqja e Qimeve është një teknologji relativisht më e re......

Makina lazer Super Picosecond Nd YAG

Makina lazer Super Picosecond Nd YAG

Makina lazer Super Picosecond Nd YAG është një zgjidhje e shëndetshme dhe e besueshme e bukurisë për të hequr të gjitha k...

Mbështetje me shërbim të plotë

Ne jemi këtu për të ndihmuar në çdo fazë të rritjes së praktikës suaj.

Ne ofrojmë OEM&ODM, trajnime, mbështetje teknike dhe ofrojmë një gamë të plotë të shërbimeve të mirëmbajtjes.

Trajnimi

Ne ofrojmë OEM&ODM, trajnime, mbështetje teknike dhe ofrojmë një gamë të plotë të shërbimeve të mirëmbajtjes.

Drejtpërdrejt në fabrikë.  Politika më e mirë e mbështetjes së çmimeve do t'ju bëjë të bëheni shumë më të fortë.

Marketingu

Drejtpërdrejt në fabrikë. Politika më e mirë e mbështetjes së çmimeve do t'ju bëjë të bëheni shumë më të fortë.

Ekipi i mbështetjes teknike 24/7 do të jetë gati në kohë për të bërë zgjidhje të përsosura mjekësore për ju.

Shërbimi

Ekipi i mbështetjes teknike 24/7 do të jetë gati në kohë për të bërë zgjidhje të përsosura mjekësore për ju.

Ne jemi gjithmonë në kërkim për bashkëpunime biznesi me agjentë në mbarë botën.  Ju ftojmë sinqerisht të jeni një nga anëtarët tanë në Familjen KR LASER.

Partnerët

Ne jemi gjithmonë në kërkim për bashkëpunime biznesi me agjentë në mbarë botën. Ju ftojmë sinqerisht të jeni një nga anëtarët tanë në Familjen KR LASER.

Dëshmitë e klientëve

Kërkoj që çdo pacient të trajtohet me kujdesin më cilësor dhe që çdo trajtim të rezultojë në një pamje të bukur e natyrale. Lazeri KR është sistemi optimal për heqjen e tatuazheve të padëshiruara nga të gjitha llojet e lëkurës me siguri dhe efikasitet të lartë.

Dr.Anushkova

Dr.Anushkova

Mjek

Unë kam ofruar heqjen e tatuazheve për një kohë tani me një sistem Nd:YAG me ndërprerje Q, por vura re një rritje të pacientëve me tatuazhe shumëngjyrëshe. Doja të sigurohesha që pacientëve të mi t'u jepeshin rezultatet më të mira, pavarësisht nga ngjyrat e bojës që ata paraqisnin, prandaj zgjodha të shtoja lazerin KR në praktikën time. Ne kemi parë përgjigje mbresëlënëse për bojërat e pabindura.

Dr. Moss Ken

Dr. Moss Ken

Kirurg estetik

Qëllimi ynë është të kryejmë trajtime që prodhojnë rezultate superiore për të gjithë pacientët tanë. Laser KR ka ndihmuar shumë nga pacientët tanë të shohin rezultate mbresëlënëse dhe ne jemi shumë të lumtur që kemi zgjedhur këtë teknologji të fundit për të gjitha trajtimet tona për heqjen e tatuazheve.

John Doe

John Doe

Pronari

WhatsApp

Merrni një ofertë të menjëhershme

Artikujt e shënuar me * janë të detyrueshëm

Send