КР ЛАСЕР

Q Switched Nd Yag ласерска машина

Q Switched Nd Yag ласерска машина. Најдобро решение за салони, салони за убавина, студиа за убавина, медицински центри за убавина, со првокласна маркетинг поддршка. Дизајниран да ја подобри вашата пракса и да ги прошири вашите опции за третман. разберете повеќе! Бесплатни материјали за маркетинг. Бесплатни курсеви за обука. 24/7 услуги на клиентите.

Пикосекунда ласерска машина

Пикосекунда ласерска машина

Ласерската машина Picosecond е здраво, сигурно решение за убавина за Choasma, Age spot, Nevus ...

Ласерска машина за отстранување тетоважа со прекинување ND YAG

Ласерска машина за отстранување тетоважа со прекинување ND YAG

Ласерската машина за отстранување тетоважи Q Switched ND YAG е здраво, сигурно решение за убавина за Rem...

Ласерска машина за отстранување на тетоважа со Q Switched Nd YAG

Ласерска машина за отстранување на тетоважа со Q Switched Nd YAG

Теорија на третман Усвојување на експлозивниот ефект на светлината, Супер Пикосекунда Ласер и......

Ласерска машина Super Picosecond Nd YAG

Ласерска машина Super Picosecond Nd YAG

Ласерската машина Super Picosecond Nd YAG е здраво, сигурно решение за убавина за Отстранување на сите...

WhatsApp

Добијте инстант понуда

Предметите означени со * се задолжителни

Send