KR LASER
  • Mesin Laser Super Picosecond
  • Sistem Bentuk Laser Cryolipo 6D
  • Portable Diode Laser Hair Removal Machine
  • Body Sculpting Lemak Burning Otot Bangunan Machine

Sugeng rawuh ing KR LASER


KR LASER darmabakti kanggo nawakake solusi siji-mandeg babagan kaendahan medis kanggo pelanggan Salon, Rumah Sakit, Klinik. Kita duwe 808nm Diode Laser Hair Removal Machines, Coolsculpting Machines, HIFU Machines, 980nm diode laser spider veins machines, Intense Pulsed Light (IPL) mesin kanggo sampeyan.

Kita duwe departemen Riset & Pengembangan dhewe, tim bisnis Muda kanthi efisiensi dhuwur, distributor luar negeri lan departemen sawise-sales.

Waca liyane

Peralatan sing disaranake

Ana mesthi solusi kanggo masalah sampeyan!

Mesin Laser Picosecond

Mesin Laser Picosecond

Mesin Laser Picosecond minangka solusi kaendahan sing sehat lan dipercaya kanggo Choasma, Age spot, Nevus ...

Q Ngalih ND YAG Tattoo mbusak Machine Laser

Q Ngalih ND YAG Tattoo mbusak Machine Laser

Mesin Laser Penghapusan Tato Q Switched ND YAG minangka solusi kecantikan sing sehat lan dipercaya kanggo Rem ...

Q Ngalih Nd YAG Tattoo mbusak Machine Laser

Q Ngalih Nd YAG Tattoo mbusak Machine Laser

Teori Perawatan Ngadopsi efek bledosan cahya, Super Picosecond Laser&......

1200W Diode rambute aman Mesin laser

1200W Diode rambute aman Mesin laser

Mesin Laser Rambut Dioda 1200W minangka solusi kecantikan sing sehat lan dipercaya kanggo ...

Diode rambute aman Laser Machine

Diode rambute aman Laser Machine

Peralatan laser Diode Teori Perawatan nganggo 808 nm, 755nm lan 1064nm, utamane ......

Telu ing siji Multifungsi Machine

Telu ing siji Multifungsi Machine

Teori Perawatan SHR: SHR utawa Super Hair Removal minangka teknologi sing luwih anyar......

Multifungsi IPL Nd Yag Laser Machine

Multifungsi IPL Nd Yag Laser Machine

Workstation Multifungsi Teori Perawatan minangka perawatan rai sing komprehensif lan efisien ......

NIR/IPL/OPT Hair Removal/Skin Rejuvenation Machine

NIR/IPL/OPT Hair Removal/Skin Rejuvenation Machine

The NIR/IPL/OPT Hair Removal/Skin Rejuvenation Machine is a healthy, reliable beauty solution for...

Mesin Laser Fractional Co2

Mesin Laser Fractional Co2

Mesin Laser Fractional Co2 minangka solusi kecantikan sing sehat lan dipercaya kanggo nganyari kulit lan ...

Sistem Bentuk Laser Cryolipo 6D (Peralatan Pelangsing Laser 6D invasif Nov)

Sistem Bentuk Laser Cryolipo 6D (Peralatan Pelangsing Laser 6D invasif Nov)

6D Cryolipo Laser Shape System (Nov-invasive 6D Laser Slimming Equipment) minangka alat sing sehat lan dipercaya.

Intensitas dhuwur Otot elektromagnetik awak sculpting lemak kobong otot bangunan mesin

Intensitas dhuwur Otot elektromagnetik awak sculpting lemak kobong otot bangunan mesin

Teori Perawatan Coolsculpting & Otot Latihan CoolSculpting non-invas......

Portable 7D HIFU Fokus Ultrasound Machine

Portable 7D HIFU Fokus Ultrasound Machine

Mesin Ultrasound Fokus HIFU 7D Portable minangka solusi kecantikan sing sehat lan dipercaya kanggo ...

Mesin Laser Dioda Bedah 980nm

Mesin Laser Dioda Bedah 980nm

Mesin Laser Dioda Bedah 980nm minangka solusi kaendahan sing sehat lan dipercaya kanggo lesi Vaskular ...

Telu ing siji Multifungsi Machine

Telu ing siji Multifungsi Machine

Teori Perawatan SHR: SHR utawa Super Hair Removal minangka teknologi sing luwih anyar......

Mesin Laser Super Picosecond Nd YAG

Mesin Laser Super Picosecond Nd YAG

Mesin Laser Super Picosecond Nd YAG minangka solusi kaendahan sing sehat lan dipercaya kanggo Mbusak kabeh k...

Dhukungan Layanan Lengkap

Kita ing kene kanggo nulungi saben tahap ngembangake praktik sampeyan.

Kita nyedhiyakake OEM & ODM, pelatihan, dhukungan teknis, lan nyedhiyakake layanan pangopènan sing lengkap.

Latihan

Kita nyedhiyakake OEM & ODM, pelatihan, dhukungan teknis, lan nyedhiyakake layanan pangopènan sing lengkap.

Pabrik langsung.  Kabijakan dhukungan rega paling apik bakal nggawe sampeyan luwih kuwat.

Pemasaran

Pabrik langsung. Kabijakan dhukungan rega paling apik bakal nggawe sampeyan luwih kuwat.

Tim dhukungan teknis 24/7 bakal siyap ing wektu kanggo nggawe solusi medis sing sampurna kanggo sampeyan.

Layanan

Tim dhukungan teknis 24/7 bakal siyap ing wektu kanggo nggawe solusi medis sing sampurna kanggo sampeyan.

Kita tansah nggoleki kolaborasi bisnis karo agen ing saindenging jagad.  Kita kanthi tulus ngundang sampeyan dadi salah sawijining anggota ing KR LASER Family.

mitra

Kita tansah nggoleki kolaborasi bisnis karo agen ing saindenging jagad. Kita kanthi tulus ngundang sampeyan dadi salah sawijining anggota ing KR LASER Family.

Testimoni Pelanggan

Aku ngupaya kanggo saben sabar kanggo dianggep karo care kualitas paling dhuwur, lan saben perawatan kanggo asil ing ayu, katon alam. Laser KR minangka sistem optimal kanggo mbusak tato sing ora dikarepake saka kabeh jinis kulit kanthi safety lan khasiat sing unggul.

Dr. Anushkova

Dr. Anushkova

Dhokter

Aku wis nyediakake mbusak tato kanggo sawetara wektu saiki karo Q-switched Nd: sistem YAG, nanging weruh Tambah ing patients karo tato warni. Aku wanted kanggo mesthekake patients diwenehi asil paling apik, ora ketompo werna tinta padha presented, kang aku milih nambah laser KR kanggo laku. Kita wis ndeleng tanggapan sing nyengsemake babagan tinta recalcitrant.

Dr. Moss Ken

Dr. Moss Ken

Dokter Bedah Kosmetik

Tujuane yaiku nindakake perawatan sing ngasilake asil sing unggul kanggo kabeh pasien. KR Laser wis mbantu akeh pasien ndeleng asil sing nyengsemake, lan kita seneng banget milih teknologi canggih iki kanggo kabeh perawatan mbusak tato.

John Doe

John Doe

juragan

WhatsApp

Entuk Kutipan Langsung

Item sing ditandhani * dibutuhake

Send