KR Laser
  • co2 Fractional laser
  • co2 Fractional laser
  • Diode laser
  • Nd Yag laser
  • 6D laser body slimming machine

Sugeng rawuh ing KR LASER


KR Laserminangka produsen profesional kecantikan laser lan peralatan medis.

Kita nyedhiyakake baris produksi produk kecantikan laser paling maju ing donya.

Kanthi dhukungan layanan paling cepet ing industri, latihan sing jero lan dhukungan pemasaran lengkap, KR LASER dadi mitra sampeyan ing saben langkah proses pangembangan.

Waca liyane

Piranti sing Disaranake

Ana mesthi ana solusi kanggo masalah sampeyan!

Picosecond Laser KR-PL3

Picosecond Laser KR-PL3

Treatment Theory Picosecond laser uses very short pulse output mode, instead of thermal ef......

Q-Switched Nd:YAG Tattoo Removal Laser KR-BW191

Q-Switched Nd: Laser Ngilangi Tato YAG KR-BW191

Ngadopsi efek bledosan cahya, Super Picosecond Laser kanthi energi super dhuwur bisa cepet ...

Vertical Multifuction IPL+Nd:YAG Laser Machine KR-M3

IPL Multifuction Vertikal + Nd: Mesin Laser YAG KR-M3

Workstation Multifungsi minangka sistem perawatan rai sing komprehensif lan efisien, sing uga ...

1200W Diode hair removal laser KR-BM110

Laser penghapusan rambut dioda 1200W KR-BM110

Permanent hair removal for all hair colors and skin types (I, II, III, IV, V, VI.) Apply for most...

Three in One Multifunction Machine  SHR + ND: YAG + DIODE LASER KR-BM5

Telu ing Siji Mesin Multifungsi SHR + ND: YAG + DIODE LASER KR-BM5

Hair Removal, Skin Rejuvenation, Pigmentation Therapy, Vascular Therapy, Acne Therapy, Wrinkle Re...

Vertical Multifuction IPL+Nd:YAG Laser Machine KR-M3

IPL Multifuction Vertikal + Nd: Mesin Laser YAG KR-M3

Workstation Multifungsi minangka sistem perawatan rai sing komprehensif lan efisien, sing uga ...

Picosecond Laser KR-PL3

Picosecond Laser KR-PL3

Treatment Theory Picosecond laser uses very short pulse output mode, instead of thermal ef......

Long Pulse 1064nm Nd: YAG laser KR-L601

Pulsa Panjang 1064nm Nd: YAG laser KR-L601

Teori Pengobatan Pulsa Panjang Nd: Panjang gelombang laser YAG yaiku 1064nm. Kanthi dawa gelombang 1064nm sawijining ......

IPL Hair Removal Machine

Mesin Ngilangi Rambut IPL

KR Laser IPL Hair Removal Machine yaiku laser penghapusan rambut jaran kerja kanggo praktik estetika ...

6D Cryolipo Laser Shape System,Nov-invasive 6D Laser Slimming Equipment KW-XM-682 PRO

Sistem Bentuk Laser Cryolipo 6D, Peralatan Pelangsing Laser 6D Nov-invasif KW-XM-682 PRO

Treatment Theory Working Principle Laser Irradiated by a specific wavelength of ......

EMSculpt/EMSlim Muscle Stimulator Machine KR-EM3

Mesin Stimulator Otot EMSculpt / EMSlim KR-EM3

(HIPEM) Teknologi Elektromagnetik Pulsed Intensitas Tinggi Kayata nindakake 20.000 crunches utawa jongkok...

Cryolipolysis Fat Freezing Slimming Machine KR-BM608

Mesin Pelangsing Pembekuan Lemak Cryolipolisis KR-BM608

Nggunakake fitur sing trigliserida ing lemak bakal dadi padhet ing suhu kurang tartamtu ...

Dhukungan Layanan Lengkap

Kita kene kanggo mbantu saben tahap nambah praktik sampeyan.

Latihan

Kita nyedhiyakake OEM & ODM, pelatihan, dhukungan teknis, lan nyedhiyakake macem-macem layanan perawatan.

Pemasaran

Pabrik langsung. Kebijakan dhukungan rega paling apik bakal nggawe sampeyan dadi luwih kuwat.

Layanan

Tim dhukungan teknis 24/7 bakal siyap-siyap nggawe solusi medis sing sampurna kanggo sampeyan.

Mitra

Kita mesthi ngupayakake kolaborasi bisnis karo agen ing saindenging jagad. Kita kanthi tulus ngajak sampeyan dadi salah sawijining anggota ing KR Laser .

Warta lan Acara Paling Anyar

Deleng ing kene kanggo informasi babagan industri sing relevan lan warta lan acara anyar.

What is a picosecond laser?

What is a picosecond laser? A picosecond laser is a laser gadget that utilizes really short pulse durations to target endogenous coloring and also exogenous ink bits (tattoos). The medium di......

Removing Unwanted body hair Permanently &...

Removing Unwanted body hair Permanently fast and effectively with the superior KR laser. Contact us today to learn your Removing Unwanted body hair Permanently practice and increase profits.

Information On Laser Hair Removal–W...

When it comes to information on laser hair removal there are some specific things that everyone should know. The first piece of information on laser hair removal that you should know is that la......

WhatsApp

Kirim Kita

Barang sing ditandhani * dibutuhake

Send