KR Laser

Ilmu & Kecantikan Spektrum

Panyedhiya piranti estetika, peralatan kecantikan lan perawatan kulit.

Sugeng rawuh ing KR LASER


KR Laser minangka pabrikan profesional peralatan kecantikan laser.

Kita nyedhiyakake lini produksi produk kecantikan laser paling maju ing donya.

Kanthi dhukungan layanan industri paling cepet, pelatihan jero lan dhukungan pemasaran lengkap, KR Laser dadi mitra sampeyan ing saben proses proses pangembangan.

Waca liyane

Piranti sing Disaranake

Ana mesthi ana solusi kanggo masalah sampeyan!

Q-Switched Nd:YAG Tattoo Removal Laser KR-BW191

Q-Switched Nd: Laser Ngilangi Tato YAG KR-BW191

Adopting the explosive effect of light, Super Picosecond Laser with super high energy can quickly pass through the epidermis into the dermis containing the pigment mass and make the pigment mass break into powder instantly, which are then eliminated through the body’s metabolic system.

Q-Switched Nd: YAG Laser KR-3X

Q-Switched Nd: YAG Laser KR-3X

Partikel pigmentasi pecah dadi pecahan, sawetara bisa dipukul metu saka kulit lan liyane bisa dipecah dadi partikel cilik sing bisa ditelan fagosit banjur bisa dieliminasi dening sistem limfa.

Vertical Multifuction IPL+Nd:YAG Laser Machine KR-M3

IPL Multifuction Vertikal + Nd: Mesin Laser YAG KR-M3

Workstation Multifungsi minangka sistem perawatan rai sing komprehensif lan efisien, sing uga minangka peralatan kecantikan multifungsi sing nduweni koleksi telung teknologi inti utama ing kosmetologi medis, yaiku, IPL, RF lan laser YAG.

1200W Diode hair removal laser KR-BM110

Laser penghapusan rambut dioda 1200W KR-BM110

Diode laser equipment adopts 808 nm, 755nm and 1064nm, particularly effective to hair follicle melanocytes without injury surrounding tissue. The laser light can be absorbed by hair shaft and hair follicles in the melanin, and converted into heat, thus increasing the hair follicle temperature. When the temperature raises high enough to irreversibly damage the hair follicle structure, which disappear after a period of natural physiological processes of hair follicles and thus achieve the purpose of permanent hair removal.

Three in One Multifunction Machine  SHR + ND: YAG + DIODE LASER KR-BM5

Telu ing Siji Mesin Multifungsi SHR + ND: YAG + DIODE LASER KR-BM5

Teori Perawatan SHR: SHR utawa Super Hair Removal minangka teknologi sing luwih anyar sing nggunakake pulsa alus kanthi frekuensi dhuwur. Teknologi ngilangi rambut laser iki ngidini kulit ......

Vertical Multifuction IPL+Nd:YAG Laser Machine KR-M3

IPL Multifuction Vertikal + Nd: Mesin Laser YAG KR-M3

Workstation Multifungsi minangka sistem perawatan rai sing komprehensif lan efisien, sing uga minangka peralatan kecantikan multifungsi sing nduweni koleksi telung teknologi inti utama ing kosmetologi medis, yaiku, IPL, RF lan laser YAG.

Long Pulse 1064nm Nd: YAG laser KR-L601

Pulsa Panjang 1064nm Nd: YAG laser KR-L601

Teori Perawatan Pulsa dawa Nd: Panjang gelombang laser YAG yaiku 1064nm. Kanthi dawa gelombang 1064nm, energi kasebut bisa diserap dening dermis sing luwih jero lan ngidini ngobati lesi pembuluh darah sing luwih jero ......

IPL Hair Removal Machine

Mesin Ngilangi Rambut IPL

Teori Perawatan IPL (Intense Pulsed Light) minangka proses sing luar biasa lan anyar adhedhasar ngetokake pulsa intensitas tinggi kanggo nembus kulit lan ngilangi pirang-pirang koma ......

Co2 Fractional Laser KR-C6

Co2 Laser Pecahan KR-C6

1. nganyari kulit lan resurfacing. Kulit kenceng.
2. Ngilangi kukul lan kukul.
3. Bekas bekas luka bakar lan bekas operasi, dermabrasi, lsp.
4. Copot chloasmas lan pigmentasi sing ora bisa diisi.
5. Mulihake kerusakan.

EMSculpt/EMSlim Muscle Stimulator Machine KR-EM3

Mesin Stimulator Otot EMSculpt / EMSlim KR-EM3

(HIPEM) Teknologi Elektromagnetik Pulsed Intensitas Dhuwur Kaya dene nindakake 20.000 crunches utawa squat mung sajrone 30 menit tanpa kerja keras lan kringet Perawatan 30 Menit Cepet lan bisa ditindakake sajrone istirahat makan siang. Kabuktian Klinis Kanthi dites kanthi lengkap ing 7 studi independen kanggo keamanan lan efektifitas.

Cryolipolysis Fat Freezing Slimming Machine KR-BM608

Mesin Pelangsing Pembekuan Lemak Cryolipolisis KR-BM608

Nggunakake fitur sing trigliserida ing lemak bakal dadi padhet ing suhu sithik sing ditemtokake, mesin pelangsing awak Cryolipolysis ngirim gelombang suhu sithik sing dikontrol kanthi tepat dadi posisi fatting sing ditunjuk liwat emitor non-invasif. Asile, sel lemak sing ditarget wiwit bosok lan ilang kanthi alami, nggawe lapisan lemak nyuda sithik mbaka sethithik ing proses metabolisme normal.

3D HIFU Anti-Aging machine KR-H3

Mesin Anti-Penuaan HIFU 3D KR-H3

Mesin Anti-Penuaan 3D HIFU Ngadopsi ultrasonik fokus intensitas dhuwur kanggo mbantu mbentuk Awak, Ngencengi, Ngangkat, Nggawe.

Dhukungan Layanan Lengkap

Kita kene kanggo mbantu saben tahap nambah praktik sampeyan.

Latihan

Kita nyedhiyakake OEM & ODM, pelatihan, dhukungan teknis, lan nyedhiyakake macem-macem layanan perawatan.

Pemasaran

Pabrik langsung. Kebijakan dhukungan rega paling apik bakal nggawe sampeyan dadi luwih kuwat.

Layanan

Tim dhukungan teknis 24/7 bakal siyap-siyap nggawe solusi medis sing sampurna kanggo sampeyan.

Mitra

Kita mesthi ngupayakake kolaborasi bisnis karo agen ing saindenging jagad. Kita kanthi tulus ngajak sampeyan dadi salah sawijining anggota ing KR Laser .

Warta lan Acara Paling Anyar

Deleng ing kene kanggo informasi babagan industri sing relevan lan warta lan acara anyar.

2021.9.4

What needs to prepare and precautions bef...

Tattoos are very cool. Recently, many friends have asked me what I need to pay attention to before and after the tattoo. Here I will answer. Personal suggestion, welcome to add if not! Ge......

2021.9.3

What is cellulite? What are the symptoms ...

Cellulite, also known as cellulite, refers to a kind of spongy tissue, which is the result of poor metabolism of excess water and aging wastes around fat cells, which produces uneven ripples on......

2021.8.27

Apa mesin ngilangi rambut laser?

Laser hair removal machine is an instrument that uses the principle of selective thermodynamics to select appropriate power, energy density and light spot according to different characteristics......

WhatsApp

Kirim Kita

Barang sing ditandhani * dibutuhake

Send